Met degenen die kleur- en stijladvies geven heb ik gemeen dat we beiden werken met en houden van kleur. Ik heb al eens overwogen om zelf een cursus interieurstyling te volgen, maar hou het bij m'n eigen vak: het ontwerpen van dessins. Door samenwerking met interieurprofessionals kan ik wel nauw betrokken zijn bij het proces en zo de ontwerpen tot leven zien komen. 

STUDIO BRANI ontwerpt dessins voor stoffen die exclusief kunnen worden aangepast aan de persoonlijke interieurwensen van de cliënt en zorgt zo voor een perfecte aanvulling op het stijladvies. Of het gaat om behang, een bijpassende gordijnstof of een op maat ontworpen bekleding voor stoel, poef of lampenkap, door de huidige printtechnieken behoort dit allemaal tot de mogelijkheden. Ook kan het ontwerp naadloos afgestemd worden op de andere kleuren die toegepast worden in het interieur. Hieronder enkele voorbeelden.

 

 

KLEURENPALET

STUDIO BRANI speelt met kleur. Het samenstellen van een kleurenpalet is vaak het vertrekpunt. Hoe kleuren op elkaar inwerken, elkaar versterken en een sfeer bepalen is een waar avontuur. Zo kan een ontwerp dat bestaat uit meerdere kleuren zorgen voor samenhang, waardoor combinaties die ogenschijnlijk niets met elkaar van doen hebben een perfecte match vormen.   

.

KLEURVARIATIES

De voorkeur voor bepaalde kleuren is zo persoonlijk dat ie vaak direct een WOW- of BRRR reactie oproept en eenzelfde print heeft in een andere kleurstelling ook meteen een andere uitstraling. STUDIO BRANI kan de ontwerpen in meerdere kleurpaletten omzetten. Met Visualisaties kan ook direct getoond worden hoe het kleurenpalet in het interieur tot zijn recht komt.

 

 

 

SIZE MATTERS

De grootte van een print doet veel. Een dessin met kleine objecten opblazen of inkrimpen geeft een ander effect. Bold of Ditsy. Hiernaast een collage van een klassiek interieur met schilderijen van lezende mensen https://bookmarin.com/en/bookart-30-stunning-classic-paintings-of-reading-people/ 

STIJLEN

Elke woonstijl kan door gebruik van kleur en prints een eigen karakter krijgen. STUDIO BRANI heeft in haar collectie prints die geschikt zijn (of gemaakt worden) voor een unieke uitstraling. En met Visualisaties is dit vrij snel inzichtelijk te maken.    

 

TOEPASSINGEN

Leve de vooruitgang! De mogelijkheid om tegenwoordig een print te laten bedrukken op de meest onverwachte ondergronden biedt veel nieuwe uitdagingen. Van behang, serviesgoed, vloerkleed en douchegordijn tot hout, metaal en lampenkap, het kan. Aan alles hangt een prijskaartje, maar ook voor een klein budget kan een originele touch binnen handbereik zijn. In "werkwijze" voorbeelden, adressen en prijsindicaties.

BOVEN DE BANK

Kunst maakt het plaatje compleet. ...